Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


musso_mitchel_-_biografie

Musso, Mitchel

Biografie


Mitchel Tate Musso (Garland (Texas), 9 juli 1991) is een Amerikaans acteur en zanger. Hij is de broer van de musicus Mason Musso van de popgroep “Metrostation”.

Mitchel begon met acteren in 2002 en had onder andere een bijrol in Secondhand Lions (2003). Mitchel werd bekend bij de Disney Channel. Zo was hij in 2005 te zien in de Disney Channel Original Movie Life Is Ruff. Hij kreeg in 2006 een rol in de populaire Disney Channel serie Hannah Montana, gevolgd door een rol als stemacteur in Phineas and Ferb. Sinds 2010 is hij ook te zien in de nieuwe Disney sitcom Pair of Kings.

In de tienerserie Hannah Montana en de film Snow Buddies zingt hij soms ook. In april 2009 is de film Hannah Montana the Movie in première gegaan waar Mitchel ook een rol in speelt. In 2006 sprak Musso zijn stem in voor de bekende tekenfilm Monster House.

Hij heeft ook het lied If I Didn't Have You opgenomen met Emily Osment. Zijn album kwam op 2 juni 2009 uit.

Mitchel Musso werd half oktober 2011 gearresteerd voor openbare dronkenschap tijdens het rijden. Sinds dan werd duidelijk dat Musso niet meer werkt voor Disney Channel. In Pair of Kings wordt hij vervangen door Adam Hicks, zijn show PrankStars werd in de Verenigde Staten niet meer uitgezonden, wel nog in het Verenigd Koninkrijk. Hij zal nog zijn medewerking verlenen aan Phineas and Ferb.

musso_mitchel_-_biografie.txt · Laatst gewijzigd: 2017/09/04 22:13 (Externe bewerking)Er zijn 30 bezoekers online