Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


sch._iii_-_verhaal

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
sch._iii_-_verhaal [2020/10/12 00:07]
prediker
sch._iii_-_verhaal [2020/10/12 00:09] (huidige)
prediker
Regel 11: Regel 11:
 een verfijnd instrumentarium. Sensoren met een uiterste graad van gevoeligheid bespeurden waar de droge en natte plekken op aarde waren. Hun signalen bereikten computers die monitoren in werking stelden, welke rondom de centrale kern van het geheel de '​troon',​ stonden opgesteld. Op tientallen van deze monitoren verschenen dan grafieken en cijferreeksen. Als de uitkomst daarvan het nodig achtte ging er een lichtje flikkeren, waarop God eenvoudig het knopje regen of zonneschijn in moest drukken. een verfijnd instrumentarium. Sensoren met een uiterste graad van gevoeligheid bespeurden waar de droge en natte plekken op aarde waren. Hun signalen bereikten computers die monitoren in werking stelden, welke rondom de centrale kern van het geheel de '​troon',​ stonden opgesteld. Op tientallen van deze monitoren verschenen dan grafieken en cijferreeksen. Als de uitkomst daarvan het nodig achtte ging er een lichtje flikkeren, waarop God eenvoudig het knopje regen of zonneschijn in moest drukken.
  
-Nu lijkt het erop alsof Hij weinig of niets meer te doen had den knopjes in drukken. Niets is minder waar! Tenslotte moest Hij niet alleen de monitoren van de Aarde in de gaten houden, maar ook die welke het hele Heelal observeerde... Daar komt bij dat ook in de Hemel de techniek aan slijtage onderhevig is, en het kwam dan ook meermalen voor dat schakelingen kort sloten, verbindingen doorbranden en ga zo maar door!\\+Nu lijkt het erop alsof Hij weinig of niets meer te doen had de knopjes in drukken. Niets is minder waar! Tenslotte moest Hij niet alleen de monitoren van de Aarde in de gaten houden, maar ook die welke het hele Heelal observeerde... Daar komt bij dat ook in de Hemel de techniek aan slijtage onderhevig is, en het kwam dan ook meermalen voor dat schakelingen kort sloten, verbindingen doorbranden en ga zo maar door!\\
 Zoals U weet duurt één dag voor God slechts enkele seconden. Vandaar dat het komt, dat als Hij na enige tijd ontdekte dat er weer eens een kabel doorgebrand was in de sector aarde-droogte-peilingen,​ met het verstrijken van de uren die nodig waren het mankement op te sporen en het te herstellen, het weer eens zes jaar droog geweest was in de Sahel. Vooral de wondercomputer gaf nogal problemen. Zoals U weet duurt één dag voor God slechts enkele seconden. Vandaar dat het komt, dat als Hij na enige tijd ontdekte dat er weer eens een kabel doorgebrand was in de sector aarde-droogte-peilingen,​ met het verstrijken van de uren die nodig waren het mankement op te sporen en het te herstellen, het weer eens zes jaar droog geweest was in de Sahel. Vooral de wondercomputer gaf nogal problemen.
  
sch._iii_-_verhaal.txt · Laatst gewijzigd: 2020/10/12 00:09 door predikerEr zijn 12 bezoekers online