Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


sprong_in_het_heelal_4_-_de_terugkeer_van_mars_-_hoorspel
Hoorspelen / Luisterboeken: > S hl

Titel: Sprong in het heelal - De terugkeer van Mars
Oorspronkelijke titel: Italic (19..)

Auteur:

Chilton, Charles

Vertaling: Sweens, Guy
Regie: Povel, Winfried | Adviesen: Povel, Leon
Techniek: … | Muziek:

Uitgever: Rubinstein
Omroep (jaar): KRO (2014)
Gebaseerd op: -
Soort: Hoorspel - Luisterboek | Genre:
Opmerkingen:
Het derde en laatste Nederlandse seizoen, Mars slaat toe, eindigde met een overwinning op de Marsianen, die vanuit de rode planeet de Aarde wilden veroveren. Maar het verhaal is nog niet af. In 1980 schreef de Brit Charles Chilton, ook de auteur van de eerste drie seizoenen (die in Engeland Journey into Space heten), een vierde seizoen voor de BBC. Maar dat seizoen is nooit naar het Nederlands vertaald noch hier uitgezonden. Tot nu. In januari wordt het vierde seizoen, De Terugkeer van Mars, uitgezonden door de KRO.


Boek als: -
Strip als: -
Hoorspel als: - | Luisterboek als: -
Film als: - | TV Serie als: -


Stem(men): o.a.
=Boel, Hein
Kruijf, Chiel de
=Kuipers, André - (commandant Nichols)
Majoor, Paula
=Mulder, Jack
Muller, Hero
=Pet ?


Drager: CD
Tijdsduur: ± 2 uur 20 min - sec
Grootte: - MB | Formaat: .mp3
ISBN: -

Afleveringen: 4

Making of Terugkeer van Mars
(If Flash is installed, you can watch a video inside this web page.)
Sprong in het heelal - De terugkeer van Mars - Aflevering 1: Een koele ontvangst


Korte omschrijving:
We vinden de bemanning terug in de Discovery die op Mars was achtergelaten. Het is dertig jaar na hun vertrek naar de rode planeet en op aarde worden ze doodgewaand. Plotseling keren zij terug in de aardse atmosfeer en hun radiosignaal wordt in eerste instantie als een stoorzender opgevat. Waar zijn Jeff Morgan en zijn bemanning de afgelopen dertig jaar geweest en hoe komt het dat ze niet ouder zijn geworden?
Het welkom is niet zoals ze verwachtten. Het valt hen niet mee om hun eigen echtheid te bewijzen, ze blijken meer dan 30 jaar weggebleven te zijn. Ze zullen hun hele reis moeten reconstrueren.

Het hoorspel dat uit vier delen van 35 minuten staat is niet op deze site te beluisteren. De verkoop van de CDs verloopt via uitgeverij Rubinstein. Het wordt voor de radio uitgezonden op zondag 5, 12,19 en 26 januari (2014?) op de ouderwetse hoorspeltijd tussen 17:25u en 18:00u. Dus direct ná ,,Theater van het Sentiment“. Een herhaling is er dan gepland in de nacht van zondag op maandag op Radio 1 tussen 02:00u en 06:00u. in het programma ,,Nacht van het Goede Leven” van Adeline van Lier.

sprong_in_het_heelal_4_-_de_terugkeer_van_mars_-_hoorspel.txt · Laatst gewijzigd: 2017/09/04 21:24 (Externe bewerking)Er zijn 4 bezoekers online